Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Boutique Hotel Da Waeve

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Aleea Mercur 2, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Da Wæve este amplasat intr-o poienita adapostita si protejata de copaci minunati. Marea se afla la o distanta de maxim 100 de metri iar restul este de

vazut si de apreciat de fiecare in parte. Vom incerca sa fim o gazda cat mai primitoare si calduroasa incercand sa va implinim toate necesitatile si dorintele apropiate

fiecarui turist punand la dispozitie oaspetilor nostri in fiecare zi apa, cafea, ceai, fructe, snacks-uri si mici cadouri turistice care speram va va aduca inapoi.

Vila este amplasata intr-un complex de vile multiple in aproprierea carora ve-ti gasi si restaurant si alte dotari turistice. In imediata vecinatate complexului

se afla si un restaurant unde se poate servi masa de pranz cat si cina.

Doar 4 camere sunt amplasate la etajul unu iar accesul se face pe o scare interioara care este sigura, luminata si nu prezinta pericole de accidentari.

Gradina interioara a complexului cu sezlongurile, bancile si mesele aferente sunt utilizabile de toti oaspetii nostri atat timp cat nu deranjam intimitatea celorlalti.

Exista sistem de camere video conectate la o firma de securitate pentru gradina interioara a complexului care asigura siguranta si linistea oaspetilor.

Exista o parcare publica exact in apropierea complexului unde v-om incerca sa rezervam spatiile necesare pentru oaspetii nostri.

La mai putin de 50 de metri de mers pe jos ve-ti putea gasi restaurante, magazine si orice altceva un turist pentru o astfel de locatie ar avea nevoie.

Dupa cum v-am spus mai devreme vom incerca sa fim la dispozitia necesitatilor dumneavoastra.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Închirieri biciclete
Internet wireless
Masă de ping-pong
Parcare
Seif la recepție
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
minibar în cameră
seif în cameră
uscător de păr

CONDIȚII