Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Soluția "All-Inclusive" pentru unitatea ta

Nu mai pierde timp cautând clienți. Lasă-ne pe noi să facem munca grea.

Este timpul să schimbi modul în care lucrezi.

Indiferent ce tip de unitate de cazare ai, noi îți asigurăm control complet asupra disponibilității, prețurilor, regulilor interne și modului în care interacționezi cu turistii.

Fără intermediari. Fără comisioane ascunse. Fără stres.

Doar beneficii pentru tine și afacerea ta

Economisește timp și crește numărul de rezervări
Rezervări directe

Confirmarea rezervării este imediată, nu e nevoie de schimburi de email-uri cu clientul. Vei primi notificările despre rezervări pe telefonul tau mobil.

Administrare ușoară și rapidă

Modulul de administrare foarte ușor îți permite adăugarea în câțiva pași simpli a fotografiilor, setarea prețurilor și disponibilității, precum și a altor informații pe care le consideri relevante pentru turiști.

Libertate absolută de decizie

Tu decizi absolut tot legat de proprietatea pe care o înregistrezi la noi pe site. Ai libertate și control complet legat de prețuri, sezon, oferte speciale, disponibilitate și regulile interne ale proprietății tale.

Statistici și rapoarte zilnice

Îți punem la dispoziție o sectiune din care poți accesa rapoarte privind evoluția lunara a solicitarilor de rezervare sau statistici privind numărul de accesări ale proprietății. Astfel, ești mereu la curent cu privire la succesul proprietății tale.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Înregistrează-ți unitatea în 3 pași simpli și rapizi și apoi bucură-te de turiștii care te vizitează

Descrie-ți unitatea
Adaugă unitatea/unitățile de cazare pe care dorești să le promovezi cu informațiile relevante: tip unitate, descriere scurtă, adresa și contact, etc. Pasul 2 constă în adăugarea tipurilor de camere disponibile, cu descrierea condițiilor de cazare și a facilităților oferite
Setează perioade și tarife
Adaugă tarifele și perioadele disponibile pentru fiecare tip de cameră înregistrată pentru cazare. Ai libertate completă de decizie asupra tarifelor practicate, fără nicio o implicare sau solicitare din partea noastră. Tu decizi cand vrei sa primești turiști și la ce pret.
Întâmpină-ți turiștii
Listarea ta este activă, iar turiștii pot ajunge acum mai ușor la tine. Rezervările sunt directe, astfel că vei fi informat imediat printr-un email despre orice nouă rezervare primită prin intermediul site-ului nostru. Odată primită confirmarea, poți să începi să te pregătești să îți întâmpini turiștii.