Portal de cazare pe litoral Romania 2023

Boutique Hotel Peninsula

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Bd. Tomis Nr. 41A, Constanța vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Localizare :

Situat in vechea cetate a Tomisului, Peninsula Boutique Hotel va fi locul in care veti gasi linistea si eleganta desavarsita, locul in care incepe calatoria dumneavoastra .

Peninsula Boutique Hotel este situat in centrul Pietei Ovidiu, la kilometrul 0 pe principala artera pietonala, in vecinatatea celor mai importante puncte de atractie ale orasului Constanta si la doar 10 minute fata de plaja Modern si de Portul Tomis.

Peninsula Boutique Hotel va pune la dispozitie 22 de camere echipate cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, mini bar, baie privata, masa si fier de calcat.

Cele 3 tipuri de camere sunt decorate de un designer cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o sedere placuta.

Hotelul dispune de un bistro, restaurant & lounge bar cu serviciu À la carte coordonat de Chef-ul bucatar Roberto Benvenuto din Italia. Veti gasi o ampla selectie de bauturi alcoolice rafinate si vinuri atent selectionate de sommelierul nostru, intr-o ambianta relaxanta cu muzica de calitate.

Cazare : Hotelul dispune de camere king standard si deluxe si camere duble standard deluxe.

Camere King standard : acest tip de camere pot deveni camere comunicante insumand astfel un spatiu generos de 60mp. Camerele sunt echipate cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar,baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, ferestre automate cu rulouri opace 100%. In aceste camere se pot caza maxim 2 adulti. Accesul la aceste camere se face pe scari fiind localizate la mansarda hotelului. Suprafata totala a camerei este de 24mp.

Camere king Deluxe : Fiecare camera dispune de canapea extensibila fiind echipata cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani iar canapeua extensibila poate acomoda 1 adult + 1 copil cu varsta maxima de 5.99 ani sau 2 copii cu vartsa maxima de 5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28 mp.

Camre duble Deluxe : In fiecare camera exista aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28mp.

Servicii si facilitati hotel : Hotelul dispune de un bistro, restaurant & lounge bar cu serviciu À la carte coordonat de Chef-ul bucatar Roberto Benvenuto din Italia. Veti gasi o ampla selectie de bauturi alcoolice rafinate si vinuri atent selectionate de sommelierul nostru, intr-o ambianta relaxanta cu muzica de calitate.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Fax
Internet wireless
Lift
Living
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room service
Seif la recepție
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Halat+papuci de baie
Internet în camera
minibar în cameră
seif în cameră
Telefon în cameră
uscător de păr

CONDIȚII