Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Casa Ana Maria

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Str. Plajei nr. 3a, Vama Veche vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Casa Ana Maria – pensiunea care te ajuta sa retraiesti atmosfera tineretii din Vama Veche

Casa Ana Maria s-a deschis in celebra statiune Vama Veche in urma cu numai sase anisori insa, in scurt timp, a reusit sa devina o pensiune preferata, in egala masura, atat de tinerii dornici sa treaca in revista „golaniile” pe care le au in portofoliu parintii lor, dar si de vamaiotii cu state vechi care isi doresc, in ciuda trecerii inefabile a anilor sa retraiasca, in fiecare vara, nebuniile tineretii.

Casa Ana Maria are disponibile 16 camere micute si cochete destinate turistilor care nu pun, neaparat, accent pe lux ci pe o oaza de liniste in mijlocul „nebuniei” permanente si constante din Vama Veche.

Casa Ana Maria a reusit sa pastreze izul cazarii de alta data cand vamaiotii adevarati nu-si doreau cazare la patru stele si parcari private unde sa-si tina bolizii de lux departe de ochii curiosilor. In fiecare dintre camere domneste curatenia, si un strict necesar pentru cei care isi doresc sa vina pe litoral pentru mare, soare, si o atmosfera boema.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie si cu un pat de doua persoane dar si cu cateva policioare unde iti poti aseza, grijuliu, cele necesare traiului pentru cateva zile. Fara indoiala nu trebuie omise nici bucataria, utilata complet, unde iti poti gati tot ce-ti pofteste sufletelul dupa ce te aprovizionezi cu cele necesare din Mangalia. In spatiul destinat pofticiosilor gasesti frigidere, vitrine frigorifice, aragazul obisnuit, insa nu lipsesc nici cuporul cu microunde sau tonomatul de cafea si ceai.

Daca iti va place atmosfera si vei alege sa optezi pentru un sejur prelungit poti fii convins ca o data la doua zile o sa fii intrebat daca ai nevoie de prosoape noi, un aspirat sau o curatenie completa.

Trebuie sa mentionam, cu parere de rau ca din pricina unui incident foarte neplacut, nu mai este permis accesul cu animale de companie.

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII