Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Casa DFG

Internet wireless , cameră cu TV ... Str. Tineretului Nr 10, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Situata pe Aleea Litoral, la jumatatea strazii( starda cea mai populata din Costinesti). Este o constructie noua, dispusa pe 2 etaje, incepand cu anul 2014 fiind introdusa in circutul turistic.

Unitatea se afla la o distanta de 50 metri de plaja, 2 minute de mers pe jos accesul in unitate facandu-se din Aleea Litoral.

Tinand cont de amplasamentul unitatii sunteti avantajati dpdv al cluburilor, barurilor, plaja, fast-food si farmacie.

Unitatea dispune momentan de 2 camere studio 4 locuri, cuprinzand fiecare un pat matrimonial si o canapea extensibila cu balcon, ,2 camere matrimoniale lux cu 2 locuri adulti si 1camera matrimoniale lux cu balcon.

Fiecare camera este dotata cu baie (cabina dus si feon) Tv Lcd, cablu, internet, frigider tip minibar si aer conditionat.

Camerele studio sunt spatioase 30 mp fiecare, camerele matrimoniale lux cu balcon 25mp , iar cele fara balcon 20mp astrfel incat confortul si buna dispozitie sa nu lipseasca.

Camerele au fiecare o terasa dotata cu fotolii si masa ratan unde se poate fuma si admira promenada stradala deoarece in camere nu se fumeaza.

Nu punem la dispozitie bucatarie si gratar deoarece la parterul cladirii exista terasa -restaurant unde se poate servi mic dejun,pranz pe terasa fiecarei camere puteti privi marea ,faleza,plaja digul si ambarcatiunile de pe lacul din Costinesti.Nu dispunem de locuri parcare in curtea unitatii,astfel masinile vor fi parcate stradal.

In cazul in care v-ati hotarat sa faceti rezervare, se va trimite un avans echivalentul la 2 nopți cazare prin intermediul contului bancar RO62RZBR 0000 0600 1674 1768 deschis la Rasffeisen Bank Eforie Nord

.In cazul in care renuntarea la rezervare se face cu cel putin 10 zile mai devreme ,avansul se returneaza,altfel avansul este considerat pierdut.

Rezervarea se poate face pe mail sau la tel cu rugamintea sa specificati nr persoanelor ,respectiv varsta acestora. Copil insemna varsta 0-7 ani.Peste 7 ani este considerat adolescent si plateste jumatate din pretul unui adult pe noapte.Preturile afisate sunt per total camera, dar si in functie de nr persoanelor se poate negocia. Intrarea in camere se face la ora 15 iar iesirea din camere ora 10.

DOTĂRI UNITATE

Internet wireless
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII