Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Casa Duca

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , Sală de mese , cameră cu TV ... Langa Teatrul de Vara, 907090, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Casa Duca 3* Costinesti, este gazda dumneavoastra primitoare la marea din Costinesti. Locatia este foarte aproape de plaja si pune la dispozitia turistilor, restaurant, bar, piscina exterioara, internet, parcare. Casa Duca Costinesti este excelenta pentru tabere pentru elevi si studenti, cantonamente, competitii sportive, excursii si drumetii, team building, petreceri firma, banchete. Seriile de tabara sunt de 7 nopti, iar la cererea dumneavoastra. acestea pot fi prelungite pana la maxim 9 nopti de cazare. Nu sunt acceptate animalele de companie.

Casa Duca inseamna o echipa. Echipa Casa Duca inseamna familie, prietenie, apreciere si recunoastere a muncii fiecaruia, parte a succesului tuturor. Un succes care se construieste pas cu pas si se motiveaza la fel, spre a merge impreuna mai departe. Iar pe drumul acesta, din cand in cand, ne oprim pentru a trai tot impreuna bucuria pentru ceea ce am reusit si increderea pentru ceea ce vom reusi pe mai departe, astfel incat sa ramanem pe treapta cea mai de sus in inima celor care au ales si vor alege pe mai departe pentru propriile vacante Casa Duca Costinesti,Casa Duca Sinaia, dar si Scoala de Soferi Duca si Clinica Kinovet.

CAMERE:

Cele 400 de locuri sunt dispuse in camere duble cu pat matrimonial, respectiv 4/5 locuri. Camerele sunt dotate cu bai proprii, televizor cu cablu, balcon, vedere la mare, frigider, birou, masa, oglinda, dulap, AC.

MASA:

Masa o puteti servi la terasa Casa Duca Costinesti. Dispune de cantina proprie si retaurant.

Oferte:

- Sejurul incepe cu cina si se va termina cu servirea mesei de pranz. La 10 platitori, organizatorul grupului beneficiaza gratuit de cazare + mic dejun + pranz + cina.

- Pentru a beneficia GRATUIT de camera cu 2-3 locuri si pensiune completa, trebuie sa aveti 20 de platitori.

- Concedii la preturi accesibile.

- La cererea dumneavoastra, seriile pot fi de 8 sau 9 zile.

Alte informatii utile:

- Program receptie: non-stop

- Modalitati de plata: numerar, card, bancar, tickete de vacanta.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Biliard
Fax
Frigider în unitate
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Loc de joacă copii
Masă de ping-pong
Parcare
Pers. cu dizabilități
Piscină in aer liber
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Sală de mese
Seif la recepție
Terasă
Tichete de vacanță

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
minibar în cameră

CONDIȚII