Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Casa Lema Bay

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Str Nicolae Balcescu Numar 2 C, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Localizare: Casa Lema Bay 3* este o unitate de cazare inaugurată în mai 2017, situată în zona Grand a stațiunii Eforie Nord, o zonă ideala pentru turismul de pe litoral, aflata la 5 minute de mers pe jos fata de centrul localitatii și la 7 minute de mers pe jos până la plaja.

Facilitati hotel: Casa Lema Bay dispune de 33 de camere duble, gratar/barbeque, terasa cu bar, gradina in curte, loc de joaca pentru copii, cartele acces camere, room service.

Facilitati camere: Casa Lema Bay are 3 etaje + Parter și demisol, detine un numar de 33 de camere mobilate și utilate, din care 27 sunt camere duble si 6 sunt camere triple, gata să vă gazduiasca pentru un sejur relaxant. Capacitatea totală a unitatii noastre de cazare este de 71 persoane.

Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, aer conditionat, tv cu cablu, frigider în camera, internet in camera, buton de panică la baie, foehn / uscător electric la baie.

Servicii de masa: Hotelul nu dispune de restaurant.

Casa Lema Bay se află la doar 900 m de plaja din Eforie Nord și la 2 km de băile de nămol de pe malul lacului Techirghiol. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 45 km de proprietate.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Fax
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Plata cu cardul
Seif la recepție
Spalătorie
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera
minibar în cameră
uscător de păr

CONDIȚII