Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Complex BRAN, BRAD, BEGA

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Bd Tudor Vladimirescu 9, 905350, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Complexul Bran/Brad/Bega Eforie Nord de 4 stele este situat in partea de sud a statiunii, la 20 de cea mai apropiata plaja si la 70 m de plaja Belona, cea mai apreciata plaja din statiune. Complexul este format din 3 corpuri de cladire renovate si modernizate in anul 2010 care va ofera facilitati si conditii de cazare similare. Camerele din cadrul complexului sunt amenajate in culori calde si sunt dotate cu mobilier nou, instalatie de climatizare si conexiune wireless la internet. Nu se accepta animale de companie.

CAMERE:

Camera dubla standard (fara balcon) - cu paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-calbu, minibar, telefon, internet wireless.

Camera dubla superioara (cu balcon) - pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless.

Apartament standard (fara balcon) - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless.

Apartament superior (cu balcon) - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internet wireless.

CAZARE COPII

Un copil cu varsta mai mica de 3 ani poate fi cazat gratuit in paturile existente in camera.

Pentru un copil cu varsta intre 4 - 12 ani cazat pe un pat suplimentar se aplica 50% din tariful camerei de persoana pe noapte.

Pentru un copil cu varsta intre 13 - 18 ani cazat pe un pat suplimentar se aplica 70% din tariful camerei de persoana pe noapte.

Nu sunt disponibile patuturi de copii/de bebelusi.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Climatizare centralizat
Fax
Foișor în curte
Frigider în unitate
Gradină/curte
Internet wireless
Jacuzzi
Lift
Living
Loc de joacă copii
Masaj
Parcare
Piscină acoperita
Piscină in aer liber
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Sală de fitness
Saună
Seif la recepție
SPA
Terasă
Tichete de vacanță
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
minibar în cameră
Mobilier nou
seif în cameră
Telefon în cameră
uscător de păr

CONDIȚII