Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Complex HOLIDAY CLUB NEPTUN

Parcare , cameră cu TV ... Strada Trandafirilor, Neptun, Romania, Neptun vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Holiday Club Neptun aduce in statiunea Neptun un concept inovator de cazare in casute de vacanta.

Complexul Holiday Club Neptun este situat pe marginea lacului Neptun II, intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera, la o distanta de 200 m de plaja. Aici este locul propice pentru a petrece o vacanta relaxanta. Holiday Club Neptun pune la dispozitie un numar total de 96 de locuri de cazare dispuse in 24 de casute tip “bungalow”, fiecare dintre acestea avand cate doua camere independente clasificate la categoria 3 stele.

Camerele au grup sanitar propriu si terasa, iar ca dotari enumeram: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor). Suprafata utila este de 12-15 mp.

Restaurantul-Terasa “Rustic” este amplasat la intrarea in incinta complexului si poate gazdui un numar de 380 de persoane. Turistii sunt invitati in fiecare seara incepand cu orele 20.00 sa se delecteze cu muzica live din repertoriul romanesc si international, intr-o atmosfera deosebita, data atat de arhitectura in stil rustic completata de florile si verdeata ce inunda terasa, cat si de personalul calificat ce ofera o servire impecabila. Oferta gastronomica este variata, putand servi aici preparate traditionale si nu numai, ce pot satisface orice gust culinar.

Momo Beach-Bar se situeaza la circa 100 de metri in dreapta de la “steaguri” si reprezinta una dintre cele mai exclusiviste locatii de pe plaja statiunii Neptun. Dotata cu echipamente profesionale de sunet si lumini, este locul unde s-a dat tonul party-urilor after-hours si unde muzica de clubbing iti ofera un motiv in plus de a vedea cel mai frumos rasarit de soare. Doar aici poti savura unul dintre cele mai bune frappe-uri, relaxandu-te la umbra unui baldachin sau bronzandu-te la soare pe sezlong.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Parcare
Restaurant
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră

CONDIȚII