Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel-Apartament EfoRooms

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Bulevardul Republicii nr. 31, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Este un spatiu de cazare nou construit care va ofera camere moderne potrivite atat tinerilor cat si familiilor cu copii.

Acesta este situat la 8 minute de mers pe jos de plaja, este aproape si de centrul statiunii, astfel aveti acces rapid catre terase, restaurante si alte activitati de agrement.

Am creat aceasta locatia din dorinta de a oferii turistilor nostri un spatiu potrivit nevoilor lor, care sa le satisfaca exigentele si sa le ofere un cadru placut si relaxant pentru un concediu reusit.

Camerele sunt dotate si utilate astfel incat sa va ofere confortul necesar unui concediu placut si relaxant. Fiecare camera este dotata cu cu aer conditionat, internet wi-fi, Tv, minifrigider, baie individuala, deasemenea acestea dispun si de balcoane sau terasa. Fiecare camera dispune de un pat dublu (160×200), iar la nevoie acesta se poate suplimenta cu un pat de o singura persoana.

Receptia se afla la parterul cladirii, accesul este facil, facandu-se de pe principalul bulevard al statiunii. Cladirea dispune deasemenea si de locuri de parcare.

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Închirieri biciclete
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Spalătorie
Terasă
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
minibar în cameră
uscător de păr

CONDIȚII