Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel-Apartament JoyLife Residence

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Str. Pescarului, nr. 20, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Joy Life Residence este un ApartHotel de 3 stele ce se afla intr-o zona linistita din Costinesti, aproape de plaja si avand toate conditiile necesare pentru a va relaxa si a va simti confortabil.

Va punem la dispozitie o gama larga de apartamente cu 4 locuri, toate cu balcon individual, aer conditionat, conexiune internet WiFi de mare viteza cu trafic nelimitat si televiziune HD. Pentru a va relaxa in totalitate, baile au ca dotare si cabine de hidromasaj.

In permanenta beneficiati de receptia Aparthotelului unde sunt asigurate toate informatiile generale si turistice dar si pentru pastrarea bagajelor sau a altor valori.

Cele doua parcari - parcare exterioara monitorizata video si parcare subterana cu acces lift, va stau la dispozitie pe toata durata sederii.

Va oferim siguranta datorita supravegherii video interior/exterior, iar securitatea este asigurata de paza specializata. Personalul nostru este mereu activ, mentinand camerele curate si fiind la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori va fi nevoie. Beneficiati, de asemenea si de room service, bar, loc de joaca pentru copii si terasa exterioara.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Gradină/curte
Internet wireless
Lift
Living
Parcare
Plata cu cardul
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII