Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel-Apartament Sameli Residence

Internet wireless , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Bulevardul Republicii 34, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Samali Residence Eforie Nord este un complex format din apartamente de lux, situat in centrul statiunii, in vecinatatea Hotelului Europa, foarte aproape de mare si la distanta mica de lacul Techirghiol. Samali Residence, construit pe 6 etaje, cuprinde 36 de apartamente confortabile si foarte spatioase, cu suprafete de 140 de metri patrati si 180 de metri patrati. Fiecare apartament cuprinde 2 dormitoare, 2 bai, un living spatios si balcon. In interiorul apartamentelor, confortul oferit de amenajarile luxoase este completat de functionalitatea dotarilor moderne. Livingul foarte spatios dispune de geamuri mari care va permit sa admirati o priveliste frumoasa si este dotat cu canapea extensibila, fotolii si masuta, televizor LCD, aer conditionat si telefon. Dormitoarele au paturi matrimoniale si sunt dotate cu aer conditionat. In fiecare apartament exista 2 bai, una fiind prevazuta cu cabina de dus, iar cea de-a doua cu cada. Bucataria comunica cu livingul printr-un spatiu deschis, este complet dotata si utilata cu frigider, aragaz cu plita electrica, masina de spalat vase si masina de spalat rufe. Balconul spatios are vedere catre mare sau catre lac, oferind o panorama deosebita. Apartamentele sunt ideale pentru familiile cu copii, cupluri si oamenii de afaceri aflati in tranzit. Complexul Samali Residence dispune de internet wireless si internet prin cablu, parcare subterana cu o capacitate de 11 locuri si parcare supraterana in limita locurilor disponibile, centrala termica, 2 lifturi ultra moderne care faciliteaza accesul catre apartamente si receptie proprie. Este acceptata cazarea cu animale de companie de talie mica si medie.

Apartamentele Standard sunt formate din living, 2 dormitoare, 2 bai si balcon. Livingul este dotat cu televizor LCD, aer conditionat, internet wireless si internat prin cablu, canapea extensibila, fotolii, masuta. Dormitoarele sunt prevazute cu pat matrimonial, aer conditionat si conexiune wireless la internet. Bucataria este complet utilata si dotata cu frigider, aragaz cu plita electrica, masina de spalat vase si masina de spalat rufe. O baie este prevazuta cu cabina de dus, iar cealalta dispune de cada. Apartamentul dispune de o suprafata de 140 mp.

Apartamentele Premier au aceleasi dotari ca si Apartamentele Standard, dar au o suprafata de 180 mp.

Samali Residence nu accepta animale de companie.

Parcare gratuita.

Unele apartamente au vedere la Lacul Belona. La o scurtă plimbare de Samali Residence se găsesc numeroase restaurante, baruri şi magazine.

Gara din Eforie Nord este situată la 500 de metri, iar oraşul Constanţa se află la 13 km. Samali Residence oferă o parcare subterană privată, în funcție de disponibilitate. De asemenea, oaspeții pot parca și pe stradă.

DOTĂRI UNITATE

Internet wireless
Lift
Plata cu cardul
Seif la recepție
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Halat+papuci de baie
Internet în camera
Telefon în cameră

CONDIȚII