Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel CLAUDIA

Fax , Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Str Munteniei, 14, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel Claudia Eforie, renovat complet, este amplasat in zona sudica a statiunii, ofera spre cazare, 37 camere duble si 4 apartamente, dotate cu baie proprie, TV, minibar, geam termopan, mobilier nou, plasa tantari si pardoseala acoperita cu gresie, aer conditionat.

Hotel Claudia Eforie Sud dispune de restaurant propriu cu o capacitate de 75 de locuri, in care turistii pot gasi un meniu variat.

La receptia hotelului este disponibil un seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, iar in zona lobby-ului turistii pot beneficia gratuit de conexiune wireless la internet.

Hotel Claudia Eforie Sud dispune de parcare proprie, in limita locurilor disponibile. La 100 de metri de hotel există o plajă de nisip neamenajată, iar plaja de nisip publică, ce oferă zonă de golf, se află la 250 de metri. Lacul Techirghiol se află la mai puțin de 2 km, iar orașul Constanța este la 20 de minute de mers cu mașina.

Detalii camere Hotel Claudia Eforie Sud:

Apartament cu 1 dormitor = TV, minibar, mobilier nou, geam termopan, plasa de tantari, pardoseala acoperita cu gresie si baie cu cadita de dus.

Camera dubla = TV, minibar, mobilier nou, geam termopan, plasa de tantari, pardoseala acoperita cu gresie si baie cu cadita de dus.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Biliard
Fax
Gradină/curte
Internet wireless
Parcare
Restaurant
Seif la recepție
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
minibar în cameră
Mobilier nou

CONDIȚII