Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel COMETA

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Strada Gala Galaction 26, Jupiter vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotelul Cometa este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 m de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aproximativ 500 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara.

INFORMATII SI DOTARI

Grad de clasificare: 2 stele + ( 2*+)

Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless in toate zonele hotelului,etc.

Dotari camere: televizor, cablu TV, frigobar, baie proprie, balcon, AC., etc.

Numar total de camere: 200

Camerele sunt impartite astfel: camere duble 2*+, camere duble 3*standard, camere duble 3* superioare, camere triple 3*standard, camere triple 3*superioare si camere de familie.

Camerele duble 2* standard parter au in dotare baie proprie, balcon, televizor, frigobar, AC. Acestea sunt camere duble matrimoniale, amplasate la parter si sunt orientate catre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor).

Camerele duble 2* superioare parter sunt identice in dotari cu camerele duble 2* standard parter, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele duble 3* standard au in dotare AC, baie proprie, televizor, balcon, frigobar; sunt orientate spre sud-est (Cap Aurora si Hotel Meteor).

Camerele duble 3* superioare sunt identice ca dotoari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele triple 3* standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon, frigobar, AC ; sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor)

Camerele triple 3* superioare sunt identice ca dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare televizor LCD, frigider, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorificanumai la cerere si cu aprobarea hotelului.

Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble. Acestea se valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.

Nu se admit partaje si paturi suplimenatre. Nu se admit animale de companie in hotel.

SERVICII SI FACILITI

Servicii incluse in tarif: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala, loc de joaca pentru copii, wireless, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor, etc.

Serviciile de masa: se vor asigura sub forma de bonuri valorice la cel putin 3 restaurante din vecinatatea hotelului, care vor fi afisate in receptia hotelului; masa nu este obligatorie.

Facilitati copii:

- 1 copil pana la 7 ani inclusiv are gratuitate la cazare in camera dubla cu 2 adulti. Lipsa spatiului nu permite instalarea unui pat suplimentar.

Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:

- camera dubla - 2 adulti si un copil de max.7 ani

- camera tripla si camera de familie - 3 adulti si un copil de maxi 7 ani sau 2 adulti si doi copii de maximum 7 ani.

Oportunitati in zona: Teatrul de vara Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul Arheologic Callatis Mangalia, Festivalul Mangalia, parc de distractii pentru copii, cluburi, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea hotelului, parc de aventuri PARADIS LAND din Neptun, Ferma Animalelor-Ograda vesela (sat Arsa).

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Internet wireless
Lift
Loc de joacă copii
Parcare
Pers. cu dizabilități
Plata cu cardul
Seif la recepție
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
Telefon în cameră

CONDIȚII