Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel Elton

Internet wireless , TV în living , cameră cu TV ... Strada Nicolae Iorga 25, 2 Mai vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Va punem la dispozitie 24 de camere duble, 3 apartamente si 3 camere matrimoniale, sala de conferinte, bar si restaurant - pe toata perioada anului.

Suntem la 200 m de Marea Neagra si la 2 minute de centrul orasului Constanta.

Construit in anul 2006 cu o arhitectura moderna adaptata la cerintele actuale, situat la aproximativ 200 m de Marea Neagra, Hotel Elton va ofera 24 camere duble, 3 apartamente, 3 camere matrimoniale, dotate cu mobilier deosebit din pin, tv, minibar, bai moderne, acces la telefon international, fax, internet. Hotelul mai dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri. Calitatea serviciilor este asigurata de un personal calificat.

Restaurantul Elton, modern si elegant, cu o capacitate de 120 locuri, va ofera o gama larga de produse culinare din bucataria romaneasca si internationala, servicii de catering si mese festive.

Dorim sa va simtiti cel mai important oaspete al nostru, si de aceea va asteptam cu bratele deschise, inima calda si promisiunea unui sejur de neuitat!

Gravity Park este la 2,4 km de proprietate, iar Microrezervația din Constanța se află la 3,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, situat la 25 km, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar

DOTĂRI UNITATE

Internet wireless
Living
Terasă
Transport auto
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII