Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel EXCELSIOR

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , Sală de mese , Acceptă animale , cameră cu TV ... Str. Dezrobirii, nr. 4, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Info hotel: Amplasat pe faleza din Eforie Sud, în zona turistică, la 20 m de plajă şi 400 m de lacul Techirghiol, hotelul a fost renovat integral în 2008. Deschis în perioada aprilie – septembrie, are ca puncte de atracţie în jur: discoteci pe plajă şi în staţiune, parc de distracţii, cinema şi teatru. Hotelul are teren de tenis de câmp şi multifuncţional (fotbal, tenis, volei, baschet), sală de biliard şi sală de tenis de masă. Hotelul are 2 săli de conferinţe dotate corespunzător.

Camere: Hotelul are 137 de camere cu două paturi dotate cu TV, aer condiţionat, frigider, balcon (50% din camere). Seiful este la recepţie.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu cu o capacitate de 200 locuri cu specific clasic sau pe terasa care are o capacitate de 60 locuri. Modul de servire a mesei este în sistem bonuri valorice.

Servicii gratuite: Acces internet, ziare si reviste, microbuz gratuit pentru transferuri.

Tratament: În staţiunea Eforie Sud se pot face următoarele tipuri de tratamente: balnear (Sanatoriul Eforie Sud) şi băi reci, împachetări cu nămol de Techirghiol.

Facilităţi pentru copii: Copiii până la 14 ani beneficiază de gratuitate la cazare în cameră cu părinţii. La masă plata este opţională. Copiii au locuri special amenajate în hotel şi în afara hotelului.

Animale de companie: Accesul este permis doar cu carnetul de sănătate.

DOTĂRI UNITATE

Acceptă animale
Biliard
Internet wireless
Loc de joacă copii
Masă de ping-pong
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Sală de mese
Seif la recepție
Terasă
Teren de sport
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII