Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel Florentina

Fax , Internet wireless , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 24, Constanța vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Proiectat atât pentru turiști cât și pentru călătorii de afaceri, Hotel Florentina este situat ideal în Constanța (la 15 min. Fata de centrul vechi); una dintre cele mai populare locații din oraș. De aici, oaspeții se pot bucura de acces rapid la tot ce acest oraș plin de viață are de oferit. Cu locația sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinațiile de neratat ale orașului. Este situat foarte aproape de Gara Cfr Constanța și de Autogara Sud (5 min. De mers), pe Bulevardul I. C. Brătianu, vis-a-vis de Policlinica Cfr.

Oferind oaspeților servicii de nivel superior și o gamă largă de dotări, Hotel Florentina este decis să vă asigure că sejurul dumneavoastră poate fi foarte confortabil. Acest hotel furnizează centru de afaceri, seif, bar pentru a asigura oaspeților săi cel mai înalt grad de confort.

Ambianța de la Hotel Florentina este reflectată în fiecare cameră de oaspeți. Are în componență o garsonieră spațioasă, un apartament ideal pentru familii cu copii, 4 camere triple, 9 camere duble și 19 camere single cu două paturi, dispuse pe 4 nivele, toate fiind dotate cu aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, televizor, frigider, internet wireless, acestea fiind doar câteva dintre serviciile aflate la discreția dvs.

La doar câţiva metri peste drum, oaspeţii pot folosi linia 48 de autobuz urban spre plaja Modern şi linia 310 spre Mamaia. Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, cu celebru său Delfinariu, se află la numai 3,8 km.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Fax
Internet wireless
Plata cu cardul
Restaurant

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera
Telefon în cameră
uscător de păr

CONDIȚII