Portal de cazare pe litoral Romania 2023

Hotel GLORIA

Parcare , cameră cu TV ... Strada Faleza, 2, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Situat la 50 de metri de plaja, hotelul Gloria este inconjurat de o oaza de verdeata.

Amplasat intr-o zona linistita, in partea de nord a statiunii, locatia are parcare proprie care poate fi utilizata gratuit de oaspeti.

Cele 117 camere duble sunt dispuse pe patru etaje si sunt utilate cu mobilier din lemn, masa, televizor, paturi, baie proprie si mocheta. Cine doreste, poate inchiria la cerere, pe perioada sejurului si frigider sau minibar.

Masa o puteti servi in restaurantului hotelului si include un meniu variat.

Hotelul este cautat in special de familiile cu buget redus, iar vizitatorii se pot bucura de o vacanta placuta si linistita.

La 5 minute de mers pe jos veti gasi magazine alimentare si care comercializeaza diverse articole, iar daca vreti sa faceti o plimbare pana la Lacul Techirghiol distanta este de circa un kilometru.

Descriere facilitati:

Dotari generale: parcare proprie, parter si 3 etaje. Servicii: incluse in tarif: informatii turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, seif, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor uitate si returnarea lor, distributie pliante, apel in caz de urgenta. Se ofera gratuit un acces la Bai Reci (pentru sejururi de minim 5 nopti).

DOTĂRI UNITATE

Bar
Parcare
Pers. cu dizabilități
Piscină in aer liber
Restaurant
Seif la recepție

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV

CONDIȚII