Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel INTIM

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Str Pescarului 11, Costinesti, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel Intim Costinesti 3* (fost hotel Scoica) este situat in apropierea Epavei, se afla la doar 130 de metrii de plaja si 15 minute de centrul orasului. Deschis in anul 2007, are terasa, curte interioara, bar, restaurant, parcare gratuita, 44 camere duble si internet wireless. Cele 44 camere duble (37 dotate cu pat matrimonial, 7 cu paturi separate, 35 de camere cu balcoane) sunt asigurate cu facilitati moderne precum: televizor, internet wireless de mare viteza, aer conditionat, balcon, baie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

MASA: restaurant propriu, sistem bonuri valorice.

CAMERE: grup sanitar propriu, cabina dus, mobilier nou, TV, minibar, AC, cu balcon.

COPII: (in camera cu 2 adulti): 1 copil intre 0 - 12 ani cazare gratuita, fara pat si la masa achita 50% din tariful mesei unui adult; peste 12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar, iar la masa achita tariful mesei unui adult. Pentru pat suplimentar se va achita 50% din valoarea locului in camera dubla.

Tipuri de carduri de plata acceptate la acest hotel: Visa, MasterCard, Maestro.

Apelati la o agentie pentru a putea achita cu tickete de vacanta (SODEXO PASS ROMANIA SRL, UP ROMANIA SRL, SODEXO PASS ROMÂNIA SRL).

DOTĂRI UNITATE

Bar
Gradină/curte
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII