Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel Jiul

Fax , Internet wireless , Parcare , TV în living , cameră cu TV ... Strada Mihai Viteazu nr 112, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel Jiul se afla situat in Eforie-Sud, la 300m de plaja,fiind amplasat intr-o zona linistita,in apropiere de baile reci ,oferind o capacitate de cazare de 36 de camere si 2 apartamente cu 2 si 3 camere de cazare,fiind dotate cu baie proprie,tv,wi-fi, aer condiționat , frigider, menite sa va asigure o vacanta si o sedere cat mai placuta si relaxanta. Unitatea dispune de parcare privata,foisor,loc pentru barbeque si un spatiu amenajat pentru servirea cafelei.

Prin serviciile si dotarile oferite, Hotel Jiul se adreseaza atat turistilor care doresc sa isi petreaca o vacanta excelenta pe litoralul romanesc, cat si companiilor si organizatiilor,fiind o destinatie foarte populara printre turistii romani si straini,care doresc sa isi petreaca un sejur sau un weekend la malul marii,atat pentru odihna,cat si pentru distractie.

Centrul stațiunii Eforie Sud, unde se găsesc variate restaurante şi supermarketuri se află la câţiva paşi de Hotelul Jiul. Există, de asemenea, restaurante pe plajă.

DOTĂRI UNITATE

Fax
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Parcare
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII