Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel METEOR

Internet wireless , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Str. Gala Galaction nr 22, Jupiter vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

HOTELUL este situat la 20 m de plaja, dispunand de 223 camere, lift, receptie moderna, restaurant, bar, gradina, sala de jocuri si parc pentru copii, sala de conferinte, parcare pazita 5 lei/zi, internet wireless.

MASA se serveste in restaurantul propriu in doua variante: pe baza de bonuri valorice pentru toate mesele sau mic dejun bufet suedez, pranz si cina bonuri.

Serviciile de masa se asigura in regim bufet suedez pentru micul dejun si a la carte pe baza de bonuri valorice (pentru toate mesele - mic dejun, pranz, cina). Micul dejun se asigura in varianta bufet numai daca la masa se vor inscrie minim 30 persoane. Pana la atingerea numarului de 30 de persoane micul dejun se asigura a la carte si se plateste cu bonuri valorice. Micul dejun bufet suedez este servit intre orele 07.00-10.00.

Pentru varianta de masa mic dejun bufet suedez achitata de doi adulti, un copil cu varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun si are acces gratuit o ora / zi la parcul de joaca pentru copii. Copii cu varsta mai mare de 7 ani sau al doilea copil cu varsta mai mare de 2 ani platesc micul dejun integral. Serviciile de masa mic dejun bufet suedez vor fi achizitionate obligatoriu pentru toti membrii familiei, tinand cont de gratuitatile acordate.

Pentru varianta de masa pensiune completa (mic dejun bufet suedez si bonuri valorice pentru dejun si cina) achitata de doi adulti, un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la sala de jocuri electronice.

In incinta restaurantului sau in incinta parcului de joaca se pot organiza mese festive.

CAMERELE sunt dotate cu mobilier modern, tv, minibar, baie cu dus, balcon, vedere mare, AC.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):

- 1 copil cu varsta sub 7 ani insotit de doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .

- 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de doi adulti - achita o camera dubla iar pentru al doilea copil se achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar.

- 1 copil indiferent de varsta insotit de 1 adult - se achita camera dubla integral.

- 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de 1 adult - se achita camera dubla integral.

- Copii cu varsta de pana la 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primesc pat suplimentar.

- A treia persoana in camera cu varsta peste 16 ani achita 75% din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste un pat suplimentar.

- In cazul familiilor cu doi copii, primul copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 20 % din tariful unui loc de carare / noapte si doarme in pat cu parintii iar al doilea copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste pat suplimentar;

- Nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta pana in 16 ani;

FACILITATI COPII MASA:

- Un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun.

- Un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de minim 105 lei/zi/ adult (pensiune completa).

- Un copil cu varsta pana la 7 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez.

- Pentru copii cu varsta pana la doi ani se asigua carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Climatizare centralizat
Internet wireless
Lift
Loc de joacă copii
Plaja privata
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
Internet în camera
minibar în cameră

CONDIȚII