Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel MIGADOR

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Doctor Cantacuzino 3, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Complexul hotel – restaurant – bar – terasa Migador se afla la 50 metri de plaja si foarte aproape de baile de namol, in centrul statiunii Eforie Sud, fiind un compex hotelier nou construit cu o arhitectura moderna. Hotelul Migador din Eforie Sud, o constructie moderna si confortabila, ofera cazare in 21 camere duble si 1 apartament. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV, minibar, aer conditionat, mobilier modern, geamuri termopan, telefon. Toate camerele au balcoane, mai putin cele de la mansarda.

Hotelul mai dispune si de restaurant cu o capacitate de 64 persoane, parcare proprie pazita, loc de joaca pentru copii, internet-wireless, terasa, bar de zi.

Detalii camere Hotel Migador Eforie Sud Apartament:

Studio Apartamentul == este spatios, iar living-ul este separat de dormitor printr-un corp de mobilier. Are in dotare un pat matrimonial si o canapea.

Camera dubla == Camerele sunt spatioase, si au in dotare mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, baie cu dus, telefon si balcon. Camerele de la mansarda nu au aer conditionat si balcon.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Biliard
Internet wireless
Loc de joacă copii
Parcare
Restaurant
Seif la recepție
Spalătorie
Terasă
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
Internet în camera
minibar în cameră
Mobilier nou
Telefon în cameră

CONDIȚII