Portal de cazare pe litoral Romania 2020

Hotel NYOTA

, Mamaia


TARIFE


DESCRIERE

Localizat la kilometrul 0 al distracției din Mamaia, în zona de nord a Stațiunii, hotelul NYOTA vă așteaptă cu 73 spații de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopți albe dar și pentru sejururi lungi cu familia la Marea Neagră. Hotelul se deschide în luna aprilie și vă pune la dispoziție săli de conferințe pentru team-building sau prezentări, pentru board meeting sau skype meeting. Piscina exterioară încălzită, parcarea etajată, restaurantul a la carte și vederea la mare sau la lac fac din NYOTA locul unde veți adăuga sufletului dumneavoastră niște amintiri extraordinare pe care cu siguranță veți vrea să le retrăiți și a doua oară.

Având un design deosebit al exteriorului și interiorului, sperăm ca NYOTA să fie un "iconic" hotel pentru litoralul românesc și să vă surprindă plăcut când îi veți trece pragul.

Noi suntem NYOTA și vă așteptăm la Mamaia unde ne vom ocupa să aveți un sejur extraordinar și să bucurați de mare, soare și distracție.

Știm că sunt cele care fac diferența. Știm că acestea contează foarte mult în alegerea hotelului de vacanță. De aceea, la NYOTA, vrem să punem un accent mare pe acestea. Vă oferim o piscină încălzită din mai până în septembrie cu zonă de copii și zonă de jacuzzi. Chiar la marginea acesteia puteți savura la barul piscinei un cocktail sau o bere rece. Găsiți întotdeauna un prosop pentru piscină disponibil, nu este nevoie să-l luați pe cel din cameră. Dacă rezervați un apartament veți găsi un espressor unde vă puteți face gratuit cafeaua dimineața la prima oră. LA NYOTA veți avea mereu siguranța găsirii unui loc de parcare pentru că parcarea noastră etajată are locuri pentru toate camerele hotelului și vă ține mașină la umbră și supravegheată video. Pe lângă acestea sunt multe servicii pe care le veți descoperi când ajungeți și echipa noastră vă va ajuta să aveți un sejur minunat.

Vacanța înseamnă relaxare. De la somnul odihnitor după o zi de plajă sau o noapte de distracție până la admirarea răsăritului sau apusului de pe balconul camerei, la hotel NYOTA îți oferim confortul unei camere cu un design specialgândit pentru a-ți crea cele mai memorabile amintiri. Camerele hotelului beneficiază de vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Puteți alege o Dublă Superioară din cele 54 disponibile sau o Dublă Executivă din cele 5 disponibile. Pentru un plus de confort punem la dispoziție 14 apartamente din care 2 apartamente exclusiviste la ultimul etaj al hotelului cu vedere panoramică.CONDIȚII