Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel SATURN - VILE LUX

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Olimp 1, Saturn vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vile, inaugurate in 2017, dispun de 28 camere duble si 2 apartamente. Nu se accepta animale de companie.

Servicii gratuite: acces piscina cu sezlong, prosoape si umbrela, sala de fitness, spatiu amenajat pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wirelles în lobby si în camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail.

Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi – solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, parcare auto, spalatorie, convorbiri telefonice în afara hotelului, room-service.

Facilitati masa: restaurant Saturn 5*, micul dejun in sistem bufet suedez. Contravaloarea serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi incarcate pe "card client" si utilizate pentru serviciul "a la carte" (pana la data de 10.07 si incepand cu 01.09, daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru alcatuirea bufetului suedez).

Turistii care achizitioneaza pachete cazare si demipensiune sau cazare si allinclusive vor beneficia de servicii in baza cardurilor primite la receptia hotelului.

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Loc de joacă copii
Parcare

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII