Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel TIBERIUS

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Str Delfinului 6, Costinesti, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel Tiberius Residence 3* Costinesti este amplasat in zona de nord a localitatii Costinesti, la circa 80 m de plaja, in cartierul rezidential si la doar 5 minute de mers pe faleza, pana in centrul statiunii. Hotelul este inconjurat numai de case de vacanta si moteluri, zona fiind departe de zgomotul statiunii, iar turistii pot beneficia aici de linistea si confortul de acasa.

Camerele din Hotel Tiberius Residence sunt extrem de spatioase si dispun de dotari care sa ii faca pe clienti sa petreaca aici clipe de neuitat, beneficiind de conditii modernizate la standarde inalte. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, TV/cablu, minibar.

Dispune si de un restaurant cu linie de autoservire cu terasa cu o capacitate de 150 de locuri unde va puteti delecta cu cele mai proaspete si delicioase preparate culinare, gatite de un personal specializat.

Hotelul dispune de sala de conferinta, restaurant, 92 locuri in camere duble cu doua paturi, camerele sunt mari, balcon, gresie, bai cu dus. Nu se accepta animele de companie.

MASA: restaurant propriu 2*, in sistem bonuri valorice.

CAMERE: Camerele sunt dotate cu grup sanitar cu dus, AC, tv, minibar. In camera dubla vor fi cazati doar 2 adulti.

Tarife copii:

Toti copiii sunt bineveniti. Toti copii/copiii cu varsta pana la 16 ani platesc 45 lei pe noapte daca folosesc paturi suplimentare.

Toti ceilalti copiii mai mari sau adultii platesc 45 lei pe noapte daca folosesc paturi suplimentare.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.

Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.

Politica de anulare: Clientul poate sa anuleze gratuit cu peste 30 zile inainte de sosire. Clientului i se va percepe un cost echivalent cu prima noapte de cazare daca anuleaza in perioada de 30 de zile inainte de sosire.

Plata in avans: Clientul va plati in avans minim o noapte de cazare. Pentru confirmarea rezervarii clientul va garanta cu un card de credit/debit VISA sau MASTERCARD sau printr-un transfer bancar in contul unitatii de cazare.

Metode de plata: In momentul cazarii, puteti achita in 2 moduri:

Numerar

Cu cardul MASTERCARD / VISA

DOTĂRI UNITATE

Bar
Fax
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Terasă
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
Internet în camera
Vedere mare

CONDIȚII