Portal de cazare pe litoral Romania 2023

Hotel Top

Internet wireless , Acceptă animale , cameră cu TV ... Strada Radarului Nr.45, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel Top din statiunea Costinesti,Strada Radarului nr.45 este un complex hotelier nou de 2 stele si se afla la aproximativ 15 minute de plaja.

Hotel Top este un complex nou de 2* unde distractia este la ea acasa. Hotelul dispune de 80 camere triple spatioase si luminoase care se pot inchiria si in regim de camera dubla. Camerele sunt dotate cu baie proprie, mobilier nou, Tv, racitor, internet.

Servicii

→ Asiguram transport la plaja pentru grupuri organizate sau persoane varsnice. → Acceptam tichete de vacanta. → Micul dejun este la portie individuala. → Pranzul contine: supa/ciorba, fel principal,paine, desert, apa plata/minerala, cafea/ceai. → Cina include: fel principal,paine, desert, apa plata/minerala, cafea/ceai. → Bauturile sunt asigurate in regim de bufet suedez → Acces gratuit in sala de sport - se poate asigura la cerere si cu programare → Copii pana in 10 ani beneficieaza de gratuitate la servicii cazare,gratuitatea fiind valabila pentru un singur copil.

Obeliscul din Costineşti se află la 2,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 56 km de Hotel Top Coștinesti, iar proprietatea asigură un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

DOTĂRI UNITATE

Acceptă animale
Gradină/curte
Internet wireless
Piscină in aer liber
Restaurant
Terasă
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Baie cu cadă
Baie în cameră
cameră cu TV

CONDIȚII