Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Hotel VULTURUL

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Str. Nicolae Iorga, Nr.5, Venus vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 30 m distanta de plaja, pe malul Lacului Razelm, fiind renovat in totalitate.

MASA se serveste in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem self-catering, a la carte si cu tichete valorice.

Hotelul are o arhitectura unica pe rotund, dispune de 206 camere duble si single, doua lifturi, bar cu acces la terasa, parcare proprie pazita contracost , 2 sali de conferinte(cu o capacitate de 140 locuri respectiv 100 locuri, dotate cu videoproiector, flipchart, ecran protectie), restaurant cu o capacitate de 500 locuri, loc de joaca pentru copii. Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului.

CAMERELE sunt dotate cu balcoane individuale, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV, uscator de par, internet WI-FI, aer conditionat.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):

- pentru 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti se acorda gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;

- pentru copii cu varsta peste 12 ani sau al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar;

- Copiii, indiferent de varsta, achita micul dejun integral.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Gradină/curte
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Seif la recepție
Spalătorie
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon

CONDIȚII