Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Hotel White inn

Fax , Internet wireless , Parcare , Sală de mese , cameră cu TV ... Str. Tineretului 52, 907090, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Hotel White Inn 2* Costinesti este situat la doar 100 m de plaja Marii Negre, in centrul statiunii Costinesti, intr-o oaza de verdeata desfasurata pe o suprafata de 7.000 mp. Impreuna cu vilele Alfa, Beta si Gamma, construite in stil occidental, Vila Delta si Hotelul White Inn (hotel pentru tineret) alcatuiesc complexul Credo Holidays. Capacitatea de primire a complexului este de 200 locuri, in camere duble si triple minunat aranjate, care va intampina cu o atmosfera intima si primitoare. Spectacolul de lumini oferit de rasaritul soarelui din apa marii, asa cum se vede din incinta complexului Credo Holidays, merita o deplasare pana la Costinesti.

Petrecerea timpului liber: Spectacole de divertisment; Concerte in aer liber; Stand-Up Comedy, Film / Home Cinema; Jocuri de societate; Concerte live; Discoteca Tineretului / Ring; Club Vox Maris / Imperial; Festivalul de Jazz; Festivalul Tinerilor Actori; Sah/Table/Rummy/Badminton; Plimbari cu vaporasul; Croaziere / Sporturi pe apa.

Parcul de distractii si Gara Costinesti se afla la 10 minute pe jos de Hostelul White Inn.

CAMERE:

Hotel White Inn este format din 30 camere duble si triple (mocheta), 26 grupuri sanitare (gresie/faianta) si 26 cabine de dus amplasate pe hol, apa calda permanent, tv/cablu si frigidere la parter, terase/balcoane, mese si scaune.

MANCARE:

Acest hotel nu are in dotare un restaurant, insa va pune la dispozitie o sala de mese. In apropierea hotelului veti gasi o multitudine de restaurante.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Bar
Fax
Foișor în curte
Frigider în unitate
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Plaja privata
Sală de conferințe
Sală de mese
Seif la recepție
Spalătorie
Terasă
Tichete de vacanță

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie pe hol
cameră cu TV
camere cu balcon
Internet în camera
Vedere mare

CONDIȚII