Portal de cazare pe litoral Romania 2023

Pensiunea Casa Soarelui

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Str. Bucovinei nr. 15, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Pensiunea Casa Soarelui (3 margarete) este situata in stațiunea Eforie Nord in zona centrala a acesteia, respectiv pe strada Traian, in apropierea hotelurilor: Traian, Selena si Hefaistos. Se afla la 3 minute de gara, la 10 minute de plaja si 7 minute pana la băile de nămol de la lacul Techirghiol.

Pensiunea este o construcție noua începuta in 2004 si finalizata in 2006, având un regim de inaltime P + 3e.

Pensiunea are in componenta 16 camere duble cu baie proprie si 3 apartamente de 2 camere cu baie, bucătărie si hol proprii. De asemenea toate camerele sunt prevăzute cu balcoane.

La distanta de circa 100 m de locație se afla cea mai mare baza sportiva din stațiune care este dotata cu doua terenuri sintetice de fotbal cu nocturna si un teren de tenis de câmp sintetic cu nocturna. De asemenea bar si diferite spatii de joaca pentru copii (trambuline, saltele pneumatice, jucării gonflabile).

Facilitați:

- camere dotate cu mobilier nou

- televizor color

- frigider in camera

- in curtea pensiunii este amenajata o parcare pentru 12 autoturisme

- tot in curte este construit un grătar profesional, locuri pentru servit masa in aer liber si loc de joaca pentru copii.

- acces la internet la calculatorul de la recepție

- conexiune wireless

- apa calda permanent

- balcoane

- acces bucătărie

- aer condiționat

- camere cu bai proprii si cabine de dusChiar lângă proprietate există o parcare privată gratuită, iar cea mai apropiată stație de autobuz este situată la 100 m. De asemenea, la mai puțin de 100 m veți găsi gara și un centru sportiv cu terenuri de fotbal și tenis.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Bar
Fax
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room service
Sală de conferințe
Schimb valutar
Spalătorie
Terasă
Transport auto
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră

CONDIȚII