Portal de cazare pe litoral Romania 2023

Pensiunea Lotca

Internet wireless , Parcare , TV în living , cameră cu TV ... Str Principala, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Lotca este locul unde vrei sa stai la mare. Nu doar pentru ca este vorba despre o constructie noua facuta cu dragoste si sacrificii de oameni pasionati, ci pentru ca in toate detaliile ei ea exista ca sa demonstreze tuturor ca si in Romania calitatea poate sa fie normalitate si nu un lux vandut la suprapret. Cei care ne-au calcat pragul ne-au laudat si ne-au devenit prieteni.

Va invitam sa va alaturati lor! !

Cum ne gasiti? Vasliti alene pe canalul rutier care intra in portul Costinesti. Pentru ca suntem siguri ca sunteti ca sunteti obositi dupa un drum atat de lung si anevoios, noi am pus Lotca noastra chiar in drumul dumneavoastra, pe partea stanga. Si cand spunem ca am pus Lotca ne referim atat la vila, cat mai ales la barca din fata casei care a devenit nu numai un simbol al casei, ci al locului in general. Lotca noastra se odihneste acum lenes, plina cu flori in fata casei, dar ea isi spune povestea in taina serii tuturor celor care poposesc langa ea pe terasa. .

Acum ati ajuns. Ati cunoscut Lotca noastra si povestea ei. Dar unde v-am cazat la bordul ei? Cu siguranta intr-una din cele 10 camere moderne si spatioase ale vilei sau in cele 2 apartamente, in care confortul se naste dintr-o grija a detaliului si a designului, toate gandite sa va rasfete pentru a nu avea nicio grija pe toata perioada sederii.

Oaspeţii au la dispoziţie un frigider şi un fierbător electric.

Casa de vacanță are loc de joacă pentru copii, grătar și terasă.

Parcul de distracții din Costinești este la 500 de metri de Pensiunea Lotca, iar Obeliscul din Costinești este la 1,6 km.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră

CONDIȚII