Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila Alfa, beta, gamma

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , TV în living , cameră cu TV ... Str. Tineretului 52, 907090, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vilele Alfa, Beta, Gamma, fiecare dintre acestea ofera servicii de 2*. Fac partea din Complexul Credo Holidays, care este situat la doar 25 m de plaja Marii Negre, in centrul statiunii Costinesti, intr-o oaza de verdeata desfasurata pe o suprafata de 7.000 mp. Pe langa cele 3 vile, in complex va mai puteti caza la Hotelul White Inn (hotel pentru tineret) si Vila Delta. Toate constructiile enumerate pana acum sunt construite in stil occidental. Capacitatea de primire a complexului este de 200 locuri, in camere duble si triple minunat aranjate, care va intampina cu o atmosfera intima si primitoare. Spectacolul de lumini oferit de rasaritul soarelui din apa marii, asa cum se vede din incinta complexului, merita o deplasare pana la Costinesti.

Balcoanele camerelor imbie la petrecerea unor clipe deosebite, admirand spectacolele unice de lumini oferite de rasaritul si apusul soarelui. Va puteti bucura in liniste de zilele de vacanta, masina dumneavoastra fiind permanent supravegheata in parcarea complexului nostru turistic. Aveti posibilitatea sa petreceti un timp minunat cu prietenii la barul din complex, deschis non-stop, ascultand o muzica de calitate sau urmarind un film de colectie, proiectat pe un ecran imens intr-un spatiu deschis sau pregatind gratarul si servind masa in aer liber, la malul marii, intr-un ambient deosebit.

Daca doriti sa vizitati obiectivele turistice ale regiunii, pentru grupuri mici se pot organiza excursii de o zi in Delta Dunarii, la Muntii Macin, Sulina sau Podisul Casimcei. O data ce veti aprecia calitatea deosebita a serviciilor complexului, veti dori sa va petreceti in fiecare an vacanta de vara la Credo Holidays Costinesti.

CAMERE:

Vila Alfa ⇒14 camere duble si triple (7 camere la parter, 7 camere la etaj), grup sanitar propriu, cabina dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionat (7), terasa/balcon, mese si scaune.

Vila Beta ⇒ 14 camere duble si triple (7 camere la parter, 7 camere la etaj), grup sanitar propriu, cabina dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionat (7), terasa/balcon, mese si scaune.

Vila Gamma ⇒ 14 camere duble si triple (7 camere la parter si 7 camere la etaj), grup sanitar propriu, cabina dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionat (7), terasa/balcon, mese si scaune.

Fiecare vila, este inconjurata de spatii verzi cu gazon, pomi si multe flori, sunt structurate pe 2 nivele, parter si etaj, avand 7 camere pe nivel. Camerele duble si triple cu baie proprie sunt dotate cu frigider, tv/cablu, aer conditionat (contra cost), balcoane sau terase cu vedere spre spatiile verzi care se intind pe o suprafata de 3000 mp. Nu sunt acceptate animalele de companie. Imaginile sunt afisate in ordinea in care au fost prezentate vilele din acest articol.

MASA:

Complexul Credo Holidays nu detine un restaurant propriu. Masa o puteti servi fie in restaurante, fi pe terasele aflate in imediata apropiere.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Bar
Fax
Foișor în curte
Frigider în unitate
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Plaja privata
Plata cu cardul
Terasă
Tichete de vacanță
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
Baie pe hol
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII