Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Casa Blanca

Internet wireless , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Strada Albatros nr. 9, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Situata in zona de nord a statiunii Costinesti, la mai putin de 100 metri de mers pana la faleza, Casa Blanca este locul perfect pentru odihna si relaxare, beneficiind de un spatiu generos de cca 1500 mp, gazon, flori, pomi si parcare. Ne dorim sa aveti parte de o vacanta asa cum va doriti. Majoritatea camerelor sunt racoroase fiindca au atat rulouri exterioare la ferestre, cat si aparate de aer conditionat.

Vila Casa Blanca este o mica afacere a unei vechi familii din Costinesti. De trei generatii, familia ofera servicii de cazare turistilor veniti la Costinesti. Vila Casa Blanca este cea mai noua constructie, fiind deschisa din anul 2003.

Scopul nostru este sa-i facem pe oaspetii nostri sa se simta in Costinesti la fel de bine, precum ne simtim si noi. Din acest motiv vila dispune de o curte generoasa, bucatarie complet utilta, gratar in curte, conexiune WIFI la internet si cam tot ce-i trebuie unui om sa se simta bine la casa lui.

Pentru confortul turistilor indragostiti de Costinesti, ne-am adaptat serviciile de cazare. Toate camerele vilei au aparate de aer conditionat si grupuro sanitare cu dus cu cadita. Pentru cei sensibili la aerul rece al aparatului de aer conditionat, majoritatea camerelor au la ferestre rulouri exterioare din aluminiu care, in zilele toride de vara, izoleaza camerele atat termic cat si fonic. Rulourile ajuta si la dozarea luminii interioare, in momentul in care acestea sunt coborate complet, in camera nu mai patrunde nicio raza de lumina si astfel, atat copii mici, cat si adultii se pot odihni la pranz.

Curte generoasa cu gazon si cu copaci umbrosi

Parcare in curte sau in fata curtii, in functie de locurile disponibile

Bucatarie complet utilata pentru preparea mesei de catre turisti

Conexiune Wifi la Internet in zonele publice

Gratar in curte

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Plata cu cardul
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII