Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Daniel Borbel

Internet wireless , TV în living , cameră cu TV ... Faleza Saturn 9D, Saturn vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Borbel Daniel ( cazare particulara ) se afla in centrul statiunii saturn, la cca 40 m de plaja (vezi harta}, totul nou, bun gust si util, avand in dotare la baie strictul necesar, prosoape de fata si de baie, feion, i n camera dulapuri mari si cuier, noptiere cu veioze, ceas cu radio, un racitor, aer conditionat, lcd de 81 cm diagonala, pat mare matrimanial de 2. 00. . 1. 80, lenjerie alba necreponata, papuci de dama si barbati, plasa de tintari la usa de la balcon, O masa si scaunele pe terasa fiecarei camere.

Toate camerele sunt identice.

La parterul vilei se poate pregati un mic dejun( nu mancare gatita), cafea, ceai, lapte de incalzit pentru copii, unde este amenajat un bufet cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, cu acces direct pe terasa amenajata numai pentru turistii vilei de cca 90 metri patrati, si un loc de joaca amenajat pentu copii.

Livingul vilei de la parter este dotat cu lcd diagonala de 125 cm, canapele de doua persoane, tambureti, masute, si binenteles, doua toalete.

Separat de accesul de intrare si camerele din aceasta vila, la strada care duce spre plaja, se afla spatii comerciale(alimentara, legume-fructe, articole de plaja si suveniruri).

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Închirieri biciclete
Internet wireless
Living
Masă de ping-pong
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
uscător de păr

CONDIȚII