Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila Dorina

Parcare , Acceptă animale , cameră cu TV ... Corbului Nr. 57 b,, Năvodari vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Casa de vacanta Dorina este amplasata in apropierea Lacului Tasaul. Iar unitatea de cazare este la etajul vilei,accesul se face pe doua scari exterioare moderne,astfel:o camera cu baie proprie,cu vedere la lac care este dotata cu un pat king, filtru cafea, frigider, tv led, la cerere se pot adauga paturi suplimentare atat adulti cat si pt minori. (Bebelusi).

Baia este dotata cu cabina de dus,wc,chiuveta.

Acces la un foisor care este dotat cu aragaz,frigider,cuptor cu microunde. Scara doi amplasata langa foisor prin care se face accesul la un apartament compus din doua camere: 1 camera 6/4 in are se afla un pat king, sifonier haine,tv, filtru cafea,o masa. A doua camera din apartament este de 3,5/4 in care se afla un pat king,tv,o chiuveta. Baia este deservita de ambele camere si este dotata cu o cabina dush,wc,chiuveta.

Apa calda permanenta.

Apartamentul are in dotare si un aer conditionat portabil. Dispunem de un loc de joaca pentru copii (casuta in copac), leagan.

Mamaia este la 11 km de Vila Dorina, iar Constanţa se află la 21 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, situat la 21 km de pensiune.

DOTĂRI UNITATE

Acceptă animale
Acces la bucătarie
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Masă de ping-pong
Parcare
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră

CONDIȚII