Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila Emy

Fax , Internet wireless , Parcare , TV în living , cameră cu TV ... Strada Merișor 43A, Constanța vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Emy este una din cele mai cautate unitati de cazare din Constanta,o locatie ideala pentru cei care doresc sa viziteze zona turistica litoral.

Amplasata in centrul orasului Constanta la 5 minute cu masina de plaja Mamaia si plajile Constantei,langa bulevardul principal ce leaga gara/autogara de statiunea Mamaia pe strada Merisor la numarul 43, zonă de unde aveți deschidere către toate punctele de interes din oraș prin intermediul mijloacelor de transport în comun (autobuz și maxi taxi) vă ofera 3 camere cu baie proprie, complet mobilate și utilate pentru petrecerea unui sejur de neuitat pe litoral.

Unitatea este prevăzută cu aer condiționat, bucătării complet utilate cu frigider, plită, cuptor cu microunde, mașină de spălat, toaster și aparat de cafea.

De asemenea există spațiu special amenajat unde puteți servi masa, terasă pentru fumatori, curte cu masute la umbra vitei-de-vie unde vă puteți relaxa si în nopțile de vara.

Parcarea si WiFi (internet) sunt gratuite !

Cel mai apropiat magazin alimentar este la 300 de metri, iar la o plimbare de aproximativ 7 minute puteți găsi un restaurant.

Orașul vechi Constanța se află la 3 km de pensiune, iar Aqua Magic este la 4 km.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Fax
Grătar/barbeque
Închirieri biciclete
Internet wireless
Living
Parcare
Pers. cu dizabilități
Spalătorie
Terasă
Transport auto
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII