Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila Kherim

Fax , Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Falezei 32A, Vama Veche vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Cu un amplasament demn de invidiat, la nici 10 de metri de nisip si 5 minute de centrul statiunii, Vila Kherim ofera servicii de cazare de cea mai buna calitate, reusind sa imbine intr-un mod armonios facilitatile de relaxare cu cele de distractie si buna dispozitie. Toate cele 36 camere de care dispunem sunt dotate cu TV, frigider, internet WiFi si apa calda. In incinta unitatii oferim in limita spatiului, posibilitate de parcare autoturisme, gratar si bucatarie (in foisor) la dispozitia clientilor nostri.

Toate aceste beneficii precum si orientarea noastra catre clienti ne face sa devenim alegerea ideala pentru cei care doresc sa fie in centrul distractiei sau doresc sa se trezeasca cu sunetul marii si o cafea buna.

Vila Kherim din Vama Veche va ofera servicii, de cazare, de cea mai buna calitate pentru orice buzunar. Mizam pe satisfacerea clientilor nostri din momentul in care am deschis portile si dorim sa pastram traditia.

Kherim se află la 47 km de Constanţa și la 13 km de Neptun. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 68 km de proprietate.

DOTĂRI UNITATE

Fax
Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare
Seif la recepție
Terasă
Tichete de vacanță

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră

CONDIȚII