Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila la Celeste

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Emil Costinescu NR 16, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila La Celeste este amplasata in partea de nord a statiunii Costinesti in zona Epavei. Va asteptam intr-un cadru deosebit sa petreceti un sejur de neuitat la malul marii.

Toate camerele au Tv, baie proprie, aer conditionat, frigider, balcon, vedere spre mare din toate camerele, cutie de valori, conditii de 3*, conform certificatului de clasificare. Toate camerele au fost zugravite si reamenajate in acest an si au dotari moderne.

Vila La Celeste ofera turistilor, terasa si un foisor, ambele cu vedere spre mare, bucatarie complet utilata, vesela, gratar, putand sa va gatiti ceea ce doriti, ideal pentru organizarea unui eveniment sau pur si simplu o masa de grup sau numai in doua persoane pe terasa din care veti putea privi marea si auzi permanent fosnetul ei.Aceasta priveliste o aveti si din camera sau de pe terasa de unde puteti contempla zilnic rasaritul soarelui.

Avem parcare iar din curte se poate cobora la plaja sau pe aleea din beton de pe intreaga plaja. Camerele sunt mari si spatioase si nu seamana una cu alta, vila nefiind construita gen tip. Vila se afla in cartierul nou, mai departe de zgomotul discotecilor oferind un plus de intimitate si liniste mai ales pentru copii, aceasta si datorita numarului redus de camere (10).

Parcul de distracții din Costinești este la 2,4 km de Vila la Celeste, iar Obeliscul din Costinești se află la 3,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 57 km de proprietate.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
seif în cameră
Vedere mare

CONDIȚII