Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Vila Margot

Internet wireless , Parcare , Sală de mese , TV în living , cameră cu TV ... Strada Carmen Silva nr.19, Eforie Sud vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Margot este situata in prima statiune de pe litoralul românesc, fosta Bãile Movilã, actuala Eforie Sud, cunoscutã pentru beneficiile aduse sãnãtãtii si frumusetii de tratamentul cu nãmol de la bãile reci si de zilele cele mai însorite ale verii. Are o excelentã pozitionare pe partea cu marea, la jumãtatea distantei dintre mare si lacul Techirghiol, la aproximativ 3 minute depãrtare de acestea.

Vila Margot este datã în folosintã la sfârsitul verii 2006 si se face remarcatã prin arhitectura sa mediteraneanã si prin frumoasa grãdinã care o înconjoarã (400 mp).

Special conceputã pentru confortul oaspetilor, Vila Margot vã oferã numeroase posibilitãti de refacere, iar în curtea interioarã vã puteti relaxa pe o terasã înconjuratã de o admirabilã peluzã care împrospãteazã aerul înconjurãtor.

Toate camerele au baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele oferă aer condiționat, WiFi gratuit, dulap și vedere la grădină.

Toate unitățile de cazare ale pensiunii includ zonă de relaxare. Fiecare cameră de la Vila Margot are baie comună, cu duș.

Mamaia este la 26 km de proprietate, iar Constanța se află la 20 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, aflat la 43 km de Vila Margot.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Închirieri biciclete
Internet wireless
Living
Parcare
Pers. cu dizabilități
Sală de mese
Terasă
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII