Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila MONTEO

Fax , Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , Sală de mese , TV în living , cameră cu TV ... Str. Emil Racovita 22, DN39A, 905350, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Monteo Eforie Nord, asigura un confort de 2 stele si beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei la aproximativ 100 m de apa marii. La plaja se poate ajunge fie pe o alee (aproximativ 300 m) fie se poate cobori faleza direct (100 m). Accesul se face pe soseaua care duce la Portul Agigea.

Vila este situata langa complexul turistic "Steaua de Mare". Se inchiriaza doar apartamente. Detine 4 apartamente, fiecare fiind dispus pe cate un etaj. Un apartament este format din 3 camere duble, 3 bai cu dus, living dotat cu aer conditionat si bucatarie complet utilata, precum si o terasa oferind astfel posibilitatea turistilor de a se relaxa in aer liber.

Posibilitate tratament balnear la clinica EFOSAN, situata la 200 metri de vila.

Despre Eforie Nord

Situata la 14 kilometri de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, la o altitudine de 20 metri, Eforie Nord este o statiune turistica presarata cu hoteluri si vile, cu largi spatii verzi, cu arbori decorativi, cu strazi linistite, aflate in vecinatatea marii.

In Eforie Nord marea are o plaja generoasa, atinge cam 3 km lungime si latimi de 20 - 100 m, este lipsita complet de maree, ceea ce mentine in bune conditii nisipul fin de pe plaja si de pe fundul marii. In partea de nord a statiunii se afla o faleza inalta, loc de promenada bine-cunoscut .

Eforie Nord este recunoscuta indeosebi ca statiune balneoclimaterica datorita bazelor de tratament pe care le pune la dispozitia turistilor sai (Clinica Grand si Clinica Efosan).

Posibilitatile de agrement pe litoralul romanesc sunt multiple si variate. Fiecare statiune ofera turistilor sai posibilitatea de a practica sporturi nautice incepand de la plimbari cu hidrobiciclete sau skijet-uri si ajungand pana la scufundari subacvatice.

Scufundari la Marea Neagra. La doar 2 - 3 metri adancime poti intalni caluti si ace de mare, calcani, guvizi, cocosei si stelute de mare, scoici, alge, un univers colorat care te cuprinde imediat. Senzatia pe care o ai atunci cand faci scufundari este ca plutesti, ca zbori.

CAMERE:

Vila are 4 apartamente. Pe fiecare nivel se afla cate un apartament compus din: 3 camere duble, 3 bai cu dus, living (dotat cu aer conditionat)+ bucatarie utilata. Livingul este spatios si dispune de canapele, fotolii, masa, TV, aer conditionat si terasa. Bucataria este dotata cu aragaz, frigider si vesela. Dormitoarele sunt spatioase, fiecare dintre ele are balcon si baie proprie cu dus, mobilier nou si geamuri termopane.

MASA:

Vila nu detine restaurant propriu, iar masa poate fi servita in restaurantele si pe terasele aflate in vecinatate. Totodata, puteti servi masa in unitatea de cazare. Ofera acces la gratarul din curte (cate unul pentru fiecare apartament).

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Fax
Foișor în curte
Frigider în unitate
Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Plata cu cardul
Sală de mese
Terasă
Tichete de vacanță
TV în living

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
Baie pe hol
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
minibar în cameră

CONDIȚII