Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Ozon

Internet wireless , cameră cu TV ... Strada Ștefan cel Mare 35, Eforie Nord vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Locatie nou construita (2015), cu camere duble si triple, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, ``Ozon Eforie``-camere de inchiriat, se afla la doar 500 m de plaja Steaua de Mare si 600 m de plaja Acapulco. Desi este clasificata la 3 stele, spatiul din camere este corespunzator incadrarii de 4 stele.

Vila cu camere de inchiriat este situata intr-un cartier rezidential de case si vile, departe de terasele si tumultul falezei sau de strazile centrale ale Eforiei Nord, cu trafic intens.

Cele 4 camere superioare sunt foarte spatioase si dispun de cablu TV RDS, cu LCD/Led de 81 cm, frigidere de 105 l, aer conditionat, uscator par, pat matrimonial de 2 m pe 1,80 m si unul de 2 m pe 90 cm, cazi de baie si balcoane. Camerele duble sunt cu pat matrimonial, LCD 81 cm, frigider 105 l, baie cu dus, aer conditionat, uscator par, fara balcon.

Parcarea gratuita si iluminata este disponibila pe trotuarul de langa vila sau din apropierea vilei. Pentru fiecare turist ce vine cu autoturismul, ne dam concursul sa va pastram un loc de parcare in ziua sosirii (in locul turistilor care pleaca). In functie de locurile disponibile, exista si varianta parcarii intr-o curte pazita, contra-cost in incinta de peste drum, langa vila din Camping.

Locatia beneficiaza de o bucatarie de oaspeti utilata complet (aragaz, cuptor microunde, aparat cafea, vesela yena, tacamuri) cu 12 locuri la et. 2, curte cu terasa 8 locuri, balansoar, loc fumat (bancuta cu scrumiera picior), iar separat este un spatiu de joaca pt copii.

La doar 50 metri de noi (la 3 case distanta) se afla doua restaurante invecinate,`Turist` si `Terasa cu ancore` (cu specific pescaresc), in care se poate servi masa in conditii decente !

Teatrul de vara, parcul si un loc de joaca spatios se afla la doar 7 min de mers (in centrul statiunii).

Aqua Park Eforie este o alta atractie ce va sta la dispozitie, fiind la 12 minute de mers pe jos (zona Belona).

Doritorii de excursie de o zi in Delta, pot conta pe noi! Programul include plimare cu salupa, program de bird-watching si picnic pescaresc pe o insula din inima Deltei.

Vila Ozon va poate oferi serviciile unui maseur calificat, la preturi decente, pentru masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic si drenaj limfatic.

Beneficiarii de tichete de vacanta se pot caza direct la noi, fara intermedierea si comisionul de 10 % al agentiilor turistice. Vom percepe doar contravaloarea unui tichet pentru comisionul de 1%, transportul si asigurarea tichetelor prin curier catre firma detinatoare (Sodexo, Edenred sau UP). Pentru detinatorii de card de vacanta, cazarea se va face doar prin intermediul unei agentiii turistice (cea mai apropiata este situata la 300 m de noi), aspecte de care ne vom ocupa noi. Comisionul agentiei este de 12%.

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Gradină/curte
Închirieri biciclete
Internet wireless
Loc de joacă copii
Masă de ping-pong
Masaj
Schimb valutar
Terasă
Teren de sport
Transport auto

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
Internet în camera
uscător de păr

CONDIȚII