Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila PONTICA

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Mamaia vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Are un aer exotic, cu influențe din arhitectura mediteraneeană, dar având ca model principal de inspirație o mănăstire din România. Privită din depărtare lasă impresia unei fortărețe, înconjurată de ziduri înalte, ce dau un sentiment plăcut de intimitate imediat ce le-ai pășit pe poartă și care parcă te rup de tot ceea ce este în jur.

La interior se găsește o grădină mereu verde, cu numeroase specii de arbuști și copaci ce se complimentează perfect cu piscina pe marginea căreia te poți bucura de razele soarelui, întins pe un șezlong. Din loc în loc poți găsi diverse măsuțe- la umbra salcâmului, în foișor sau la marginea piscinei, pe terasa restaurantului sau poate chiar în fața camerei tale, la adăpostul plantelor cățăratoare care, în anumite zone, formează o perdea verde și răcoroasă. În unele zile, atunci când nu bate vantul, timpul parcă stă în loc. Se aud doar rândunelele, eternele noastre turiste și susurul apei din fântâna de pe marginea piscinei.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și vedere la grădină. Fiecare cameră este decorată individual și oferă acces la o terasă comună.

Restaurantul de la Vila Pontica servește o varietate de preparate din pește proaspăt și mediteraneene.

Veți găsi o atmosferă de familie, un staff prietenos și lipsit de politețe artificială, dispus să facă orice pentru a vă face vacanța cât mai plăcută!

DOTĂRI UNITATE

Bar
Gradină/curte
Internet wireless
Loc de joacă copii
Parcare
Piscină in aer liber
Restaurant
Sală de conferințe
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera

CONDIȚII