Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Ruxandra

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... str. Dem Radulescu, nr. 80b, Venus vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Ruxandra reprezinta o unitate de turism care incearca sa imbine intr-un mod placut elementele moderne de decoratiuni interiore cu functionalitatea unuispatiu optim de cazare, dotat conform ultimelor tendinte, astfel incat dumneavoastra sa nu va lipseasca absolut nimic.

Vila Ruxandra este situata in statiunea Venus, la doar 100 de metri pana la principala plaja din statiune, intr-o zona absolut superba si foarte linistita sibeneficiaza de 16 camere impartite in camera duble, triple si camere cu 4locuri ce ofera o capacitate totala de cazare pentru 41 adulti.

Toate camerele sunt foarte spatioase, punem mare accent pe ordine si curatenie si sunt dotate cu pat dublu matrimonial, o frumoasa baie proprie cu cabina de dus, televizor si internet, aer conditionat si frigider. Spatiile de cazare beneficiaza si deun frumos balcon de unde puteti sa admirati privelistea idilica.

Cel mai apropiat restaurant și magazin alimentar se află la mai puțin de 100 de metri de proprietate. Într-o plimbare de 3 minute se poate ajunge la un parc de distracții. Gara Mangalia este situată la 4 km de pensiune. Vama Veche se află la mai puţin de 15 minute cu maşina.

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
frigider în cameră
Internet în camera

CONDIȚII