Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Tanase

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Tineretului Nr 12, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Tanase este situata in inima statiunii Costinesti, in centrul acesteia, la o distanta de doar 50 de metri de plaja si 30 de metri de Discoteca Tineretului, cu alte cuvinte la cateva minute de distractie si baile in apa marii. De la gara si pana la Vila Tanase turistii, in mare majoritate studenti, nu fac decat cateva minute. Accesibilitatea cazarii in Vila Tanase este data de pozitionare si de facilitatile oferite.

Aici se pot caza deopotriva turisti cu standarde foarte ridicate sau turisti care nu cauta decat un loc confortabil si curat sa se odihneasca dupa o zi petrecuta la plaja sau dupa o noapte la discoteca sau in alte locuri in care distractia este pe primul loc.

Vila Tanase dispune de 32 de camere duble si de doua apartamente pentru familii sau grupuri de studenti sau liceeni. In fiecare camera exista o baie prevazuta cu o cabina de dus unde apa calda este disponibila non-stop.

Camerele sunt dotate si cu televizoare moderne, LCD, cu frigidere cu congelator dar si cu paturi matrimoniale foarte moderne. Mai mult, internetul prin Wireless este disponibil in mod gratuit in permanenta. Fiecare camera este prevazuta cu balcon, de unde pot fi admirate imprejurimile.

Curtea vilei dispune de 32 de locuri de parcare, astfel ca fiecare camera are locul de parcare aferent, acesta fiind pazit zi si noapte. Curtea este foarte spatioasa, dispunand de mai multe facilitati precum foisor in care turistii se pot relaxa, loc pentru gratar, dar si un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Vila Tanase din Costinesti dispune de restaurant si de doua terase, de un bar si de un punct de schimb valutar. Se pot servi produsele comandate la restaurant sau la bar pe terasa, indiferent de momentul zilei.

Un loc de cazare ideal pentru clienti din toate categoriile sociale, cu sau fara pretentii exagerate, Vila Tanase ofera servicii de calitate, prompte si in raport cu tarifele percepute, ceea ce o recomanda in randul locurilor de cazare Costinesti cele mai apreciate.

DOTĂRI UNITATE

Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare
Pers. cu dizabilități
Seif la recepție

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
seif în cameră

CONDIȚII