Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila Teo

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV ... Strada Rasaritului 9, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Vila Teo oferă camere cu balcon şi frigider, la 5 minute de mers pe jos de plaja de nisip din staţiunea de litoral Costineşti. Pensiunea beneficiază de aer condiţionat şi oferă o terasă mare cu facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Centrul satului se află la 300 de metri.

Vila dispune de 14 camere dotate cu bai, tv, aer conditionat, frigider, fotolii extensibile si balcon.

La demisol vila dispune de spatii de cazare pentru grupuri.

Camerele sunt mari de aproximativ 25-30 mp.

check IN: ora 15 check OUT: ora 10 In functie de disponibilitatea camerelor, puteti obtine derogari de la aceste ore daca solicitati aceasta administratorului unitatii.

Pretul camerei duble este pentru 2 persoane. Pentru persoanele in plus ce se vor caza in aceeasi camera, se va percepe o taxa suplimentara, negociabila, ce se va achita separat in timpul sejurului.

Pretul pentru ”Cursul saptamanii” reprezinta pretul valabil pentru perioada luni-joi a saptamanii, iar pentru ”week-end” reprezinta pretul valabil pentru perioada vineri-duminica a saptamanii.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Oaspeţii pot face un grătar la pensiune şi au la dispoziţie o parcare gratuită în apropiere de Vila Teo. La mai puţin de 1 minut de mers pe jos veţi găsi restaurante şi baruri. Gara principală este la 100 de metri, iar un parc de distracţii local este la 5 minute de mers pe jos de pensiune. Constanţa este la 28 km de Vila Teo.

DOTĂRI UNITATE

Gradină/curte
Grătar/barbeque
Internet wireless
Parcare
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
uscător de păr
Vedere mare

CONDIȚII