Portal de cazare pe litoral Romania 2022

Vila VICTORIA

Internet wireless , Parcare , cameră cu TV , Fax ... Str. Delfinului 50, Costinesti, Costinești vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Fosta Vila Victoria 2* Costinesti, actuala Pensiunea Mario Residence, este situata in partea de nord a statiunii, in zona Epava, la 275 m de plaja, dispune de 30 camere duble si 2 apartamente (acestea au bucatarie utiliata proprie). Nu se accepta animale de companie.

Locatia este una accesibila, deoarece este situata la 275 m de plaja si undeva la 3 minute de mers pe jos fata de gara veche. Distanta de la unitatea de cazare si pana la plaja este un criteriu important pe care multe persoane il dezbat inainte de organizarea vacantei. Pensiunea Mario Residence ofera si parcare pentru masinile dvs. dar acest lucru in limita locului disponibil.

CAMERE: grup sanitar propriu cu dus, TV, minibar, geamuri termopan. Apartamentele au: bucatarie (vesela, frigider, plita), grup sanitar cu cabina de dus, living cu canapea extensibila, TV, dormitor cu paturi duble. Apartamentele sunt situate la ultimul nivel (3) si au vedere la mare.

MASA: restaurantul hotelului Tiberius 2*, in sistem bonuri valorice.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1. Orice tip de pat suplimentar trebuie solicitat, iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

Alte informatii utile despre cazare: fumatul nu este permis, petrecerile nu sunt permise, oaspetii trebuie sa fie negalagiosi intre orele 23-06, pensiunea serveste un mic dejun continental sau tip bufet, zona este renumita pentru scufundari si pescuit

Apelati la o agentie pentru a putea achita cu tickete de vacanta (SODEXO PASS ROMANIA SRL, UP ROMANIA SRL, SODEXO PASS ROMÂNIA SRL).

DOTĂRI UNITATE

Acces la bucătarie
Bar
Fax
Frigider în unitate
Gradină/curte
Internet wireless
Living
Loc de joacă copii
Parcare
Tichete de vacanță

DOTĂRI CAMERE

Baie în cameră
cameră cu TV
Internet în camera
Vedere mare

CONDIȚII