Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Cazare Complex in Olimp

Oferte de cazare la hoteluri și particulari în stațiunea Olimp
Filtre
  • Filtreaza dupa:
  • Denumire
  • Oferte
  • Categorie
  • Clasificare
  • Facilitati

Complex LACUL RACILOR

Complexul Lacul Racilor este amplasat la intrarea in statiunea în Olimp, la numai 5 minute de plaja. Cele 10 vile, hotelul si restaurantul sunt situate pe malul unui lac, intr-un cadru mirific, departe de poluarea si de stresul urban, intr-o zona linistit... ...

Fax | Internet wireless
de la 212 lei Vezi preturi

OLIMP se află la o distanță de 7 km de Mangalia, și este extrem de aproape de Neptun. De fapt, este aproape atât de aproape încât pare că Neptun și Olimp formează împreună o singură stațiune. Această stațiune foarte mică de pe litoralul Mării Negre atrage mulți vizitatori în timpul verii. Pădurea Comorova se întinde în apropierea stațiunii.

Olimp este una dintre cele mai apreciate stațiuni ale litoralului românesc, o stațiune relativ nouă, construită în 1972. Stațiunea Olimp este preferată în principal de oamenii care caută să se bucure de momente de liniștite și relaxare.  Este un loc ideal pentru vacanța de vară și pentru tratamente.

În timpul comunismului, Olimp era o stațiune foarte scumpă, considerată un loc luxos pe litroralul românesc, rezervat doar oaspeților de onoare pe care Ceausescu (președintele de atunci) îi invita. În prezent, Olimp poate fi vizitat de oricine dorește să se bucure de un mediu calm și de liniște.

Plaja Olimp are un aspect diferit față de plaja din stațiunea Neptun, și acest lucru se datorează golfurilor care o brăzdează dintr-un loc în altul. Plaja este mai largă în partea de nord, în zona complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere și se îngustează treptat înspre partea de sud, unde este mărginită de o stâncă înaltă. Unele sectoare de plajă sunt amenajate cu șezlonguri și umbrele.

Situată între Lacul Tatlageac și Pădurea Comorova, în ceea ce privește structura de cazare, Olimp este considerată a fi stațiunea cu cel mai înalt nivel de confort hotelier pe litoralul românesc. Capacitatea de cazare a stațiunii Olimp este de aproximativ 5.000 de locuri.

Oferta de cazare în stațiunea Olimp este compusă din multe hoteluri mobilate elegant care sunt denumite după unele provincii istorice românești (Hotel Banat, Hotel Transilvania, Hotel Maramures, Hotel Oltenia, Hotel Muntenia, Hotel Moldova, Hotel Dobrogea, etc.). Hoteluri sunt situate de-a lungul mării, pe un baraj natural la o altitudine de 20-30 m deasupra nivelului mării.

De observat este faptul că hotelurile de 2 * din stațiunea Olimp sunt grupate în 3 ansambluri tematice hoteliere. Unul dintre ele poartă nume de orașe din România: hotel Arad, hotel Sibiu, hotel Craiova, hotel Slatina, al doilea ansamblu are o arhitectură interesantă și este format din hotelurile Amfiteatru, Panoramic și Belvedere, iar al treilea conține nume care amintesc de regiuni românești: Hotel Banat, Hotel Moldova, Hotel Crisana, Hotel Maramaures, etc.