Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Cazare Casa in Saturn

Oferte de cazare la hoteluri și particulari în stațiunea Saturn
Filtre
  • Filtreaza dupa:
  • Denumire
  • Oferte
  • Categorie
  • Clasificare
  • Facilitati

Casa DRAGOȘ

CASA DRAGOȘ vă așteaptă cu mult drag ca să vă petreceți vacanțele la mare. Imobilul are cinci camere duble, cu pat matrimonial,la care se poate adauga inca un pat de o persoană. Casa Dragoș se află la intrarea în stațiunea Saturn(intrarea dinspre DN... ...

cameră cu TV | Internet wireless | Parcare

SATURN este vecinul apropiat al orașului Mangalia, de care și aparține din punct de vedere administrativ. Aflată la aproximativ 43 km de orașul Constanța, stațiunea Saturn este atractivă prin avantajele pe care le oferă turiștilor săi. Vegetația bogată și atmosfera liniștită ar fi două dintre atuurile sale care fac ca stațiunea Saturn să fie căutată de cei care doresc o vacanță relaxantă departe de viața de zi cu zi. Toate locurile de cazare sunt înconjurate de verdeață și copaci care oferă aer proaspăt și răcoare în timpul verilor fierbinți. Un alt avantaj oferit de stațiunea Saturn este prezența în zonă a surselor de apă hipotermică sulfuroasă și a nămolului terapeutic, ambele utilizate în tratarea tulburărilor ginecologice și locomotorii.

În comparație cu alte stațiuni, Saturn nu este o stațiune scumpă, ceea ce determină o mulțime de turiști să o prefere pentru vacanțele de vară. În câteva cuvinte, Saturn este o stațiune de vară liniștită, plină de verdeață, unde turiștii pot beneficia de factorii naturali ai naturii.

Plaja stațiunii Saturn este acoperită de nisip grosier și este mărginită la sud de orașul Mangalia și la nord de stațiunea Venus. În partea de sud, plaja Saturn este străbătută de numeroase golfuri artificiale care pătrund adânc pe uscat, îngustând zona de nisip. În regiunea de nord, înspre stațiunea Venus, plaja se lățește cam până la 150 de metri, iar golfurile dispar. Aceasta este regiunea în care sunt prezente faimoasele surse sulfuroase mezotermale și care sunt captate sub formă de dușuri. De-a lungul plajei, se întinde o stâncă unde sunt amplasate numeroase baruri și terase unde turiștii se pot odihni departe de soarele de vară arzător. Pentru ca turiștii să fie în siguranță pe plajă și în mare, există echipe de salvamari pe plajele Diana și Agras.

În ceea ce privește sporturile nautice, turiștii pot închiria echipamente nautice, pot face scufundări sau pot merge la pescuit. Dacă sunteți un fan al sportului și exercițiilor în aer liber, vă puteți bucura de terenuri de sport din diferite zone ale stațiunii. Aproape de granița cu orașul Mangalia, există un centru sportiv care vă oferă diverse facilități. Puteți petrece serile la terasă, luând cina la restaurant sau jucând bowling cu prietenii. Plimările pe faleza stațiunii sau pe străzile umbroase sunt o altă modalitate de relaxare pentru turiștii stațiunii Saturn. Dacă dvs. și familia dumneavoastră vă cazați în stațiunea Saturn, trebuie să știți că în fiecare vară aici vine Circul, mai precis în partea de nord a stațiunii. De asemenea, pe plaja dintre Saturn și Venus, se organizează Liberty Parade în fiecare vară. Este un eveniment foarte popular printre tinerii din România și din străinătate.

Stațiunea Saturn oferă turistilor 13 000 de locuri de cazare in hoteluri, vile, pensiuni si tabere. Majoritatea hotelurilor sunt clasificate ca hoteluri de 3 * sau 2 *, însă există și un hotel de 4 *și un alt hotel de 5 *. Acesta din urmă poartă denumirea stațiunii și oferă spații moderne de cazare împreună cu servicii de calitate.

Majoritatea hotelurilor de 3 * au fost renovate, îmbunătățindu-și serviciile pentru turiștii care vin aici în fiecare an: Hotel Cupidon, Hotel Sirena, Hotel Cerna, Hotel Hora și Hotel Balada. Ultimele două hoteluri, Hora și Balada, au centre de tratament moderne, unde se fac tratamente pentru o serie mare de boli.

Vilele și pensiunile din stațiunea Saturn au fost construite recent și sunt concentrate în regiunile Satul de vacanță Dunărea și Satul de vacanță Delta. Pentru cei care preferă cazare în corturi, există și un loc de tabără.

Posibilitățile de a lua masa sunt numeroase în această stațiune mică. În afară de restaurantele care aparțin hotelurilor, există și numeroase terase, pizzerii și fast food-uri care sunt împrăștiate în întreaga stațiune.