Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Pensiunea Miruna Valentin

Internet wireless , Parcare , Plata cu cardul , cameră cu TV ... Str. Aldea,Sat Vacanta Zodiac, Jupiter vezi pe harta

TARIFE

DESCRIERE

Pensiunea Miruna-Valentin aflată în incinta satului de vacanță Zodiac-Jupiter, precum o oază de lumină înconjurată de pădure, la numai 400m de plaja Jupiter și 600m de plaja Neptun, oferă clipe de neuitat si momente de relaxare sub clar de lună într-un miros îmbătător, emanat de diversitatea vegetației și a plantelor ce alcătuiesc o frumoasă grădină, pusă la dispoziție tuturor turiștilor de toate vârstele.

Accesul către locație se face direct din șoseaua principală, mai exact varianta stațiunii Jupiter ce leagă intersecția de lângă campingul Zodiac si intersecția din fața Hotelului Rio.

Pensiunea Miruna Valentin ofera cazare in Jupiter si se afla in incinta satului de vacanta Zodiac-jupiter in mijlocul naturii precum o oaza de lumina in mijlocul padurii, la numai 400m distanta de plaja Jupiter si 600m de plaja Neptun.

In cadrul pesiunii gasiti diferite optiuni de relaxare pentru toate varstele, divertisment atat in cadrul pensiunii cat si in imprejurimi.

Configuratia pensiunii este structurata astfel:

parter: 4 camere triple si 4 camere duble;

etajul 1: 7 camere duble;

etajul 2: 4 camere duble si o camera tripla;

mansarda: 4 garsoniere.

Fiecare camera are in dotare Tv, aer conditionat, frigider, baie proprie. Accesul catre locatie se face direct din principala, mai exact varianta statiunii Jupiter ce leaga intersectia de langa campingul Zodiac si intersectia din fata Hotelului Rio.

DOTĂRI UNITATE

Bar
Gradină/curte
Internet wireless
Loc de joacă copii
Masă de ping-pong
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Spalătorie
Terasă

DOTĂRI CAMERE

Aer condiționat
Baie în cameră
cameră cu TV
camere cu balcon
frigider în cameră
Internet în camera
uscător de păr

CONDIȚII