Portal de cazare pe litoral Romania 2024

Cazare Pensiunea in Jupiter

Oferte de cazare la hoteluri și particulari în stațiunea Jupiter
Filtre
  • Filtreaza dupa:
  • Denumire
  • Oferte
  • Categorie
  • Clasificare
  • Facilitati

Pensiunea Miruna Valentin

Pensiunea Miruna Valentin se află în Jupiter, la o plimbare de 5 minute de plajă, oferind un restaurant cu bar, precum și o grădină mare, cu mobilier în aer liber, foișor și facilități de grătar. Pensiunea oferă închiriere de ATV-uri. ...

Internet wireless | Parcare | Plata cu cardul | cameră cu TV

JUPITER este o statiune de dimensiuni mici, situata la aproximativ 40 km de Constanta si la doar 5 km de orasul Mangalia, de care si apartine din punct de vedere administrativ. Primul lucru încântător pe care îl observi în stațiune este vegetația bogată, care o face și mai frumoasă și care, în timpul verilor fierbinți, oferă umbră și răcoare.

În partea de sud a stațiunii Jupiter, este o altă mică stațiune anexată la acesta, numită Cap Aurora. Verde ca și vecina sa, Jupiter, stațiunea Cap Aurora este liniștită și fermecătoare. În zonă, țărmul este mai înalt decât plaja, iar hotelurile sunt situate aproape de malul mării. Datorită poziției, facilităților și factorilor naturali pe care îi oferă, stațiunile Jupiter și Cp Aurora sunt ideale pentru relaxare și cure de tratamente cu factori naturali: aer marin, apă sărată și soare.

Stațiunea Jupiter are o plajă cu dimensiuni relativ mici comparativ cu alte stațiuni de pe litoralul românesc. Se întinde pe o lungime de aproximativ 1 km și este traversată de mai multe golfuri mărginite de baraje de protecție. Plaja este îngustă în locurile unde aceste golfuri mici "înghit" pământul, fiind mai largi în zona barajelor de protecție și în partea de nord, spre stațiunea Neptun. Anumite sectoare de plajă sunt amenajate cu șezlonguri și umbrele.

În zona stațiunii Cap Aurora, plaja este îngustă și conturată de golfuri. Având în vedere că țărmul este mai înalt în această zonă, accesul pe plajă se realizează pe scări și alei care coboară lin pe nisip.

În ciuda dimensiunilor lor, capacitatea de cazare a stațiunilor Jupiter și Cap Aurora este destul de mare. Hotelurile din cele 2 stațiuni sunt clasificate la 3 * sau 2 *, iar multe dintre ele au fost renovate și modernizate pentru a satisface cerințele turiștilor actuali. Majoritatea hotelurilor sunt o adevarată oază de relaxare și liniste, fiind înconjurate de verdeață bine ingrijită: Complexul Iris, Nalba si Mimoza, Hotel Tismana, Hotel Majestic, Hotel Delta.

În statiunea Jupiter, o parte din hotelurile mari sunt amenajate chiar pe malul mării, perpendicular pe țărm: Hotel Capitol, Hotel Meteor, Hotel Cometa și Hotel Olimpic.

Stațiunea Cap Aurora ofera turistilor cazare în hoteluri care poartă nume de pietre prețioase: Hotel Diamant, Hotel Topaz, Hotel Safir, Hotel Onix, Hotel Opal. Acestea sunt situate pe malul mării, foarte aproape de plajă.

Stațiunea Jupiter are suficiente restaurante, terase, cafenele, fast-food-uri și produse de patiserie, unde turiștii pot să-și potolească foamea cu diferite feluri de mâncare. Multe dintre aceste locuri sunt situate în partea de nord a stațiunii, în partea opusă mării.